GOSSIP

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει πλάκα με τις ετοιμασίες για το γάμο του [βίντεο]

Σε λίγες εβδομάδες, ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης, θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Χριστίνας Μπόμπα και το διάσημο ζευγάρι κάνει πυρετωδώς ετοιμασίες για το γάμο του, αλλά ο Σάκης δεν χάνει το χιούμορ του.

Ο γάμος θα γίνει στην παραλία Βαθύ στην Σίφνο, την 1η Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο κυκλαδίτικο νησί και ασχολείται με τις ετοιμασίες του γάμου του.


Ο Σάκης ανέβασε στο Instagram μια πόζα του που τον δείχνει δίπλα σε ένα λευκό κυκλαδίτικο εκκλησάκι (ο γάμος τους θα γίνει στον Άγιο Ταξιάρχη) και έγραψε: "Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας ...ναι αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάτι (you’ll soon find out)!
Βλέποντας ακόμα μια φορά το νησί θυμήθηκα πόσο τυχεροί είμαστε που επιλέξαμε τη Σίφνο για να παντρευτούμε, αφού είναι απλά μαγική! Η αλήθεια είναι ότι στην επιλογή έβαλαν το χεράκι τους και οι κουμπάροι"

 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Aug 7, 2018 at 10:17am PDT

 

Και σε ένα βίντεο που ανέβασαν στα social media είδαμε τον Σάκη και την Χριστίνα να διαλέγουν τι θα χρησιμοποιήσουν στον στολισμό του γάμου τους. Το ζευγάρι προσπαθεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο στολίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε πως η γυάλινη λάμπα με το κεράκι ήταν και πιο πρακτική επιλογή καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τον παπά και ως...θυμιατήρι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!