GOSSIP

Εξελίξεις στο διαζύγιο Pitt - Jolie: Δείτε γιατί κατηγορεί τον Brad η Angelina

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από όταν το διάσημο χολιγουντιανό πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε πως χωρίζει και η Angelina κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και όμως ακόμα σήμερα πάνω από 18 μήνες αργότερα, το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί και η μάχη των δύο σταρ για τη κηδεμονία των παιδιών μοιάζει να μην έχει τέλος.

Τα έξι παιδιά ζουν μαζί με την μητέρα τους, αν και ο Pitt διεκδικούσε την κηδεμονία τους και πρόσφατα δικαστήριο πίεσε την Jolie πως οφείλει να φροντίζει τα παιδιά να βλέπουν συχνά τον πατέρα τους (το τελευταίο διάστημα ζουν μαζί της στο Λονδίνο, αφού η Jolie κάνει γυρίσματα στην Αγγλία) και μάλιστα το δικαστήριο απειλούσε τη Jolie πως θα χάσει τη κηδεμονία των παιδιών αν δεν συμμορφωθεί.


Και τώρα η Jolie πέρασε στην αντεπίθεση, και με έγγραφα που προσκόμισε στο δικαστήριο, ισχυρίζεται πως ο Pitt δεν πληρώνει διατροφή για τα παιδιά και δεν έχει δώσει ούτ δεκάρα εδώ και 1,5 χρόνο.


"Εχει καθήκον να πληρώνει διατροφή. Εως τώρα, δεν έχει καταβάλει ουσιαστική διατροφή μετά τον χωρισμό», αναφέρει η δικηγόρος της ηθοποιού, στα έγγραφα που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, σύμφωνα με το NBC.  

«Με δεδομένο ότι οι ανεπίσημοι διακανονισμοί, για την καταβολή των εξόδων των παιδιών, δεν έχουν υλοποιηθεί τακτικά για πάνω από 1,5 χρόνο, (η Τζολί) έχει πρόθεση να καταθέσει αίτηση για εντολή καταβολής διατροφής αναδρομικά".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!