GOSSIP

H Kourtney Kardashian δηλώνει ντρέπεται για την οικογένειά της

Πρόσφατα ξεκίνησε ο νέος κύκλος του ριάλιτι Keepimg Up With The Kardashians και στα νέα επεισόδια η Kourtney τσακώνεται άγρια με την  αδελφή της Kim και με όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr κόντρα ανάμεσα στις Kourtney και Kim Kardashian συνεχίζεται δυναμικά. Μετά τον τεράστιο τσακωμό τους που είδαμε στην τηλεόραση, συνέχισαν στο Twitter.

«Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Η δική μου είναι να είμαι καλή  μητέρα», έγραψε η 39χρονη, για να της απαντήσει η αδελφή της «Και εμένα όχι; Η φωτογράφιση ήταν για τα παιδιά μας!!!  Η  νούμερο ένα προτεραιότητά μου είναι το να είμαι μητέρα και ταυτόχρονα μπορώ να εργάζομαι, μπορείς να το κάνεις κι εσύ!».

Τώρα, η Kourt χρησιμοποίησε τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για την οικογένειά της. Τους αποκάλεσε «αηδιαστικούς» και δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για το reality show Keepin Up With The Kardashians.

«Το μόνο που με ρωτάνε όλοι είναι τι δουλειά κάνω», εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα και τις αδελφές της όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. «Αν είχα αρκετά χρήματα, δε θα δούλευα. Δε θα συμμετείχα στο show. Θα ήμουν μόνο μαμά. Αυτό θέλω να κάνω. Καθημερινά νιώθω τύψεις που δεν είμαι σπίτι όταν γυρίζουν από το σχολείο  - τα παιδιά υποφέρουν», συνέχισε.

Φυσικά, όσα δήλωσε ήταν απόλυτα λογικά και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει. Μετά, όμως, ξεπέρασε τα όρια λέγοντας ότι είναι μέλος μίας «αηδιαστικής οικογένειας». «Ντρέπομαι για αυτήν. Είναι απλώς αηδία», είπε.

Προς το τέλος του επεισοδίου, υπονόησε ότι οι σχέσεις της με την Kim και την Khloe είναι καλές για λόγους τηλεθέασης. «Θα μετακομίσω σε άλλη πολιτεία κάποια στιγμή, ή σε άλλη χώρα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που δε θα πρέπει να προσποιούμαστε», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!