GOSSIP

Δεν φαντάζεστε για τι ένιωθε ανασφάλεια η Camila Cabello

Στα 21 της χρόνια η τραγουδίστρια Camila Cabello, είδε την καριέρα της να απογειώνεται, απέκτησε παγκόσμια φήμη και έγινε teen icon και όμως η ίδια για χρόνια δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση και αισθάνονταν ανασφάλεια γιατί δεν της άρεσαν κάποια πράγματα πάνω της.

Η Κουβανο - Αμερικανίδα τραγουδίστρια του σούπερ χιτ "Havana", έγινε αρχικά γνωστή ως μέλος του γυναικείο γκρουπ Fifth Harmony που γνωρίσαμε μέσω του αμερικανικού X Factor, αλλά η ίδια αποχώρησε από το γκρουπ το 2016 και με τη σόλο καριέρα της γνώρισε τεράστια επιτυχία.


Τώρα ανοίγει τις συναυλίες της Taylor Swift, πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες fashion brands και πρόσφατα απέκτησε και τη δική της σειρά μακιγιάζ (Havana από την L'OREAL).


Και μπορεί όταν ανεβαίνει στη σκηνή ή στα βιντεοκλίπ της, η Camila να δείχνει πολύ σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά η ίδια αποκάλυψε πως αυτό το κατέκτησε τα τελευταία χρόνια και πως ως έφηβη είχε τεράστιες ανασφάλειες.


Η ίδια αποκάλυψε πως σιχαίνονταν τα μάτια της (γιατί τα έβρισκε κάπως θλιμμένα και με μια κλίση προς τα κάτω), αλλά και τα δυο δόντια της που είναι ελαφρώς στραβά και μάλιστα είπε πως για χρόνια φορούσε το ίδιο μακιγιάζ κάθε μέρα για "να κρύβει τις ατέλειές της" και δεν τολμούσε να κάνει κανέναν πειραματισμό.


Πλέον όμως δεν θέλει να αλλάξει τίποτα πάνω της και ακόμα και για τα μάτια και τα στραβούτσικα δόντια της λέει πως "προσθέτουν χαρακτήρα" και στέλνει ένα μήνυμα σε όλους να βρουν τη δύναμη να αγαπήσουν τον εαυτό τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!