GOSSIP

Κάτι έκανε ο πρίγκιπας Harry και πολλοί πίστεψαν πως σύντομα θα γίνει μπαμπάς

Σχεδόν αμέσως μετά τον πριγκιπικό γάμο (αλλά για μερίδα του Τύπου και πριν) έχει φουντώσει η φημολογία για το αν η Meghan Markle είναι έγκυος και πότε το διάσημο ζευγάρι θα αποκτήσει παιδιά.

Και τώρα, μια κίνηση που έκανε ο πρίγκιπας Harry έκανε πολλούς να πιστεύουν πως πιθανά η Meghan είναι ήδη έγκυος και πως σύντομα θα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα ανακοινώσουν πως θα γίνουν γονείς.


Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Harry πουλάει ένα αυτοκίνητό του, και συγκεκριμένα ένα Audi RS6 Avant, μοντέλο του 2017.


Με αυτό το αμάξι ο Harry είχε πάει στο γάμο της Pippa Middleton και τον έχουμε δει να κυκλοφορεί συχνά με αυτό μαζί και με την Meghan Markle. Το αυτοκίνητο έχει καταχωρηθεί και σε on line λίστα πωλήσεων αυτοκινήτων και πωλείται έναντι 71, 900 λιρών Αγγλίας. Και κάποιος σχολίασε πως είναι παράξενο που ο πρίγκιπας πουλάει τόσο νωρίς (λίγους μήνες μετά την αγορά) αυτό το αυτοκίνητο και αναρωτήθηκε, αν ο λόγος που το πουλάει ο πρίγκιπας είναι γιατί αναζητά μεγαλύτερο αυτοκίνητο πιθανά γιατί σύντομα θα γίνει μπαμπάς.


Φυσικά όλα αυτά μπορεί να είναι απλά εικασίες, αλλά πολλοί είναι βέβαιοι πως η πώληση του αυτοκινήτου δεν είναι τυχαία και πως πιθανά αποτελεί ένδειξη πως το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια εγκυμοσύνη της Meghan.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!