GOSSIP

H Jennifer Aniston με μια νέα ατάκα της θέλησε να... βουλώσει στόματα [εικόνες & βίντεο]

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jennifer Aniston ανακοίνωσε πως χωρίζει με τον ηθοποιό Justin Theroux και έκτοτε η χολιγουντιανή σταρ μάλλον έχει βαρεθεί να ακούει φήμες για το διαζύγιό της και αποφάσισε να βουλώσει στόματα.

Αυτό ήταν το δεύτερο διαζύγιο της Aniston (μετά και τον χωρισμό της με τον Brad Pitt, ο οποίος αμέσως μετά το διαζύγιο του με την Aniston έγινε ζευγάρι με την Angelina Jolie) και μεγάλο μέρος των media, δημοσίευε το τελευταίο διάστημα άρθρα που ανέφεραν απίστευτες φήμες για την Aniston μετά το χωρισμό με τον Theroux (από σενάρια επανασύνδεσης της Aniston με τον Pitt, μέχρι άρθρα που μιλούσαν για κατάθλιψη της Aniston).

Τώρα η Aniston ποζάρει για το τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού InStyle και στη συνέντευξη που παραχώρησε αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος στις φήμες και είπε "Οι ειδήσεις για εμένα είναι όλες junk food που θα πρέπει να μπουν ξανά μέσα σε ένα ντουλάπι. Είναι τρελό το πόσες παρανοήσεις υπάρχουν: Η Jen δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα... η Jen αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και εστιάζει στην καριέρα της... η Jen είναι θλιμμένη και της έχει ραγίσει η καρδιά... Πρώτα από όλα, με όλο το σεβασμό, δηλώνω πως δεν έχει ραγίσει η καρδιά μου" είπε η Jennifer η οποία θέλησε έτσι να ξεκαθαρίσει πως είναι μια χαρά μετά το διαζύγιο.


 

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on Aug 1, 2018 at 5:15am PDT

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on Aug 1, 2018 at 5:00am PDT

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on Aug 1, 2018 at 6:47am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!