GOSSIP

Η Meghan θα μπορέσει να είναι παράνυφος στο γάμο μιας διάσημης κολλητής της;

Μια από τις καλύτερες και πιο διάσημες φίλες της Δούκισσας του Σάσεξ, η Ινδικής καταγωγής χολιγουντιανή σταρ Priyanka Chopra μόλις αρραβωνιάστηκε και πολλοί αναρωτιούνται αν η Meghan θα μπορέσει να γίνει παράνυφος σε έναν μελλοντικό γάμο της Chopra.

H Priyanka αρραβωνιάστηκε με το διάσημο τραγουδιστή Nick Jonas (των Jonas Brothers) μετά από έναν θυελλώδη έρωτα και ένα δεσμό που μετρά μόλις δύο μήνες και τώρα πολλοί εκτιμούν πως και ο γάμος δεν θα αργήσει πολύ.


Και μια από τις καλύτερες φίλες της Chopra, είναι η Δούκισσα του Σάσεξ. Μάλιστα λέγεται πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάλεσαν στο εξοχικό τους, τον Nick Jonas και την Priyanka Chopra και πέρασαν μαζί ένα Σαββατοκύριακο. 


Και αρκετοί αναρωτιούνται αν η Meghan θα μπορέσει να γίνει παράνυφος της Priyanka αν αυτή ντυθεί νυφούλα. Και η απάντηση είναι πως το βασιλικό πρωτόκολλο δεν απαγορεύει να γίνει παράνυφος ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο γάμο μιας... κοινής θνητής, αλλά αυτό που δεν μπορεί να συμβεί είναι να περπατήσει η Meghan πίσω από τη νύφη, αφού ως γαλαζοαίματη τυπικά πρέπει να είναι πάντα μπροστά η ίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που η Pippa ήταν παράνυφος στο γάμο της Kate Middleton, αλλά η αδελφή της ως Δούκισσα στο δικό της γάμο δεν μπόρεσε να είναι παράνυφος.


Οπότε η Meghan μάλλον θα αρκεστεί στο να είναι καλεσμένη στον γάμο της κολλητής της όποτε και αν συμβεί αυτός.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!