GOSSIP

Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει πως σώθηκε ο πατέρας της από τις φωτιές

Το γνωστό μοντέλο Κάτια Ζυγούλη και ο σύζυγός της και πασίγνωστος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ζουν με την οικογένειά τους στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, το οποίο ευτυχώς δεν έπαθε μεγάλες ζημιές από τις πυρκαγιές, αν και απειλήθηκε από τις φλόγες.

Και τώρα που πέρασε πάνω από μία εβδομάδα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, η Κάτια θέλησε μέσω Instagram να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της αλλά και την θλίψη της για τα όσα συνέβησαν και αποκάλυψε πως ο πατέρας της οριακά γλίτωσε από τις φλόγες καθώς βούτηξε μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό για να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα.


Η Κάτια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει το γιο της να παίζει με το νερό και έγραψε: "Bλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό".


 

 

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on Jul 30, 2018 at 5:28am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!