Νοσηλεύεται η Demi Lovato μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Σε νοσοκομείο βρίεσκεται εδώ και μέρες η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Demi Lovato που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το CNN, η 25χρονη σταρ, από την περασμένη Τρίτη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν έχει επιβεβαιωθεί η αρχική πληροφορία πως η νεαρή ποπ σταρ έκανε χρήση ηρωίνης.


Το άρθρο ωστόσο θυμίζει πως η Demi στο παρελθόν είχε ομολογήσει δημόσια το πρόβλημα του εθισμού της σε κοκαΐνη και αλκοόλ, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και τις διατροφικές διαταραχές, ενώ το 2010 είχε μπει και κέντρο απεξάρτησης.


Θυμίζουμε πως η Demi ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός και τραγουδίστρια σε πολύ τρυφερή ηλικία, αφού από παιδί εμφανίζονταν σε παιδικές τηλεοπτικές σειρές στις ΗΠΑ.


Στο πλευρό της Demi βρίσκεται η οικογένειά της, αλλά και ο πρώην σύντροφός της, ο 38χρονοςWilmer Valderrama, με τον οποίο η Demi χώρισε το 2016 μετά από δεσμό που κράτησε 6 έτη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!