GOSSIP

H Άλκιστις Πρωτοψάλτη έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τις φωτιές

Κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά στην τεράστια τραγωδία που ζει η Αττική. Και η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια μαύρη εικόνα (όπως πολλοί έκαναν σήμερα) και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα που θα πρέπει να έχει πολλούς αποδέκτες:


"Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η χώρα ,κάηκε η ηθική μας ,απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν) Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο...(θα τις ξεχάσουμε).Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμεις -ξέρετε... τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολησεις ,τα χόρτα που αφήνουμε ...η απληστία συμφερόντων . Ολα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτόπυρπολείται σε όλα.Απανθρακωθηκε το μυαλό μας και η ηθική .Αυτή την ευλογημένη χώρα την αφήσαμε απροστάτευτη απο όλους ... κατοικους και ξενους .Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων - υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν ολα SOS ..ΟΛΑ παραμένουν «ανύπαρκτα» .Η όμορφη Ελλάδα όμορφα καίγεται και πνίγεται .Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θελουμε που να μιλούν ...Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος τον δημιουργούμε μόνοι μας .Χώρα μου αγαπημένη , συνάνθρωποι μου συγνώμη ...συλλυπητήρια . Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει ."


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!