GOSSIP

Συνελήφθη στενή συγγενής της Meghan Markle για ενδοοικογενειακή βία

Τελικά τα μέλη της οικογένειας της Δούκισσας του Σάσεξ, δεν μπορούν να αποφύγουν να βρεθούν στο προσκήνιο για... λάθος λόγους.

Εκτός από τον πατέρα της Meghan Markle και το σκάνδαλο που προκάλεσε με το να "στήσει" δήθεν παπαρατσίστικες φωτιγραφίες του, τον αδελφό της Meghan, που έστειλε πριν τον πριγκιπικό γάμο επιστολή στον Harry και του έλεγε να μην παντρευτεί την Meghan και την αδελφή της Markle, τη διαβόητη πια Samantha που βρίζει διαρκώς την αδελφή της και θα εμφανιστεί και σε τηλεοπτικό ριάλιτι, τώρα ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Markle προκάλεσε αρνητική δημοσιότητας.


Ο λόγος για τη  Darlene Blount, την μελλοντική σύζυγο και αρραβωνιαστικά του αδελφού της Meghan. μελλοντική σύζυγος του αδελφού της, (του Thomas Markle Jr)

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Darlene Blount συνελήφθη στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Ο λόγος; Επίθεση τετάρτου βαθμού! Αποφυλακίστηκε με εγγύηση το Σάββατο, όπως ανακοινώθηκε από την επαρχιακή φυλακή Josephine.

«Κάλεσαν την αστυνομία για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από το σπίτι του Thomas Markle Jr και της Darlene Blount. H Darlene συνελήφθη», αποκάλυψε μία πηγή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!