GOSSIP

Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωνε ερωτευμένος με τον Γκότση και τώρα ο Ηλίας απαντά

Πριν από λίγο καιρό και όσο ο φετινός νικητής του Survivor βρίσκονταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, ο Λάκης Γαβαλάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωνε ερωτευμένος με τον Ηλία Γκότση.

Συγκεκριμένα ο Λάκης είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της Σάσας Σταμάτη και είχε πει πριν από λίγες εβδομάδες: "Ερωτικά είμαι καλά. Αλλά τώρα θα κάνω και απιστία αυτόν τον καιρό. Επειδή τώρα τελευταία διάβαζα ένα βιβλίο που με συγκλόνισε και μετά πήγα να δω τηλεόραση και έβλεπα Survivor, ερωτεύτηκα έναν παίκτη, τον Ηλία… Τρελαίνομαι… Είναι ο σωματότυπος που μπήκε ο ήλιος, βγαίνει ο ήλιος… Κάτι θα κάνω σίγουρα μαζί του, ίσως αυτός είναι η αιτία να ξανακάνω ρούχα".

Και τώρα που ο Ηλίας είναι ξανά στην Ελλάδα και νικητής του Survivor έδωσε μια συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ, και σχολίασε τον... έρωτα που νιώθει ο Λάκης για αυτόν, αλλά και το πως ο ίδιος βλέπει το σενάριο να γίνει μοντέλο.

Ενώ ήσασταν στον Άγιο Δομίνικο, ο Λάκης Γαβαλάς εκθείασε την ομορφιά σας και δήλωσε ερωτευμένος μαζί σας. Σας ενοχλούν τέτοιες δηλώσεις ή τις αποδέχεστε ως συνέπεια της δημοσιότητας; Θα αποδεχόσασταν μια πρόταση για συνεργασία μαζί του;

Καθόλου δεν με προσβάλλει ο κύριος Γαβαλάς. Εξέφρασε την άποψή του και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να με προσβάλλει. Μπήκα ως γυμναστής στο Survivor, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε κάτι άλλο.

Δηλαδή ο χώρος του μόντελινγκ δεν θα σας ενδιέφερε;

Δεν τα πάω καλά ούτε με τις φωτογραφικές μηχανές. Προτεραιότητα για μένα αποτελεί ο χώρος της γυμναστικής, εκεί μόνο μπορώ να με φανταστώ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!