GOSSIP

Η Σπυροπούλου έγραψε μια ατάκα... όλο νόημα στο Instagram [εικόνα]

Τον τελευταίο καιρό πολλά γράφονται για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό και επαγγελματικό εγχείρημα της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Αυτές τις μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στο νησί της, τη Ρόδο και από εκεί έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, που πιθανά έχει πολλούς αποδέκτες.


Η Κωνσταντίνα ανέβασε μια φωτογραφία της όπου ατενίζει τη θέα σε ένα αγαπημένο της σημείο στο νησί των Ιπποτών (και συγκεκριμένα στο Κάστρο Μονόλιθος) και έγραψε:

" Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση!
Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” !
Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία… κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα…
Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα… πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!
Όπου κοιτάς… εκεί πας". 


Και ειδικά αυτό το "όπου κοιτάς... εκεί πας" έκανε πολλούς να πιστεύουν πως ίσως είναι έμμεση επιβεβαίωση δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα είναι κοντά στο να υπογράψει για ένα συγκεκριμένο νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!