GOSSIP

H Kim Kardashian κατάφερε να βγάζει 1 εκατομμύριο δολάρια το λεπτό!

Ζαλίζουν τα ποσά που κατά καιρούς αποκαλύπτεται πως εισπράττουν τα μέλη της οικογένειας Kardashians, καθώς εξαργυρώνουν την τεράστια φήμη τους με ποικίλους τρόπους και επιχειρηματικές δράσεις.

Πρόσφατα το περιοδικό Forbes αποκάλυψε πως η μικρότερη αδελφή της Kim Kardashian, η Kylie Jenner, πριν καν γίνει 21 ετών, έχει περιουσία που αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια!


Λίγες μέρες νωρίτερα, ένα site που ασχολείται με τον κλάδο της υγείας στις ΗΠΑ, είχε αποκαλύψει το συμβόλαιο που έδειχνε πως η Kim Kardashian είχε εισπράξει μισό εκατομμύριο δολάρια, καθώς μια γνωστή φαρμακευτική εταιρεία πλήρωσε αυτό το ασύλληπτο ποσό, προκειμένου η Kim να ανεβάσει στο Instagram ένα και μόνο ποστ στο οποίο θα έλεγε πως χρησιμοποίησε ένα χάπι της εν λόγω εταιρείας για τι πρωινές ναυτίες στην εγκυμοσύνη της! 

Και τώρα  το TMZ, αποκαλύπτει πως η Kim έφτασε στο σημείο να βγάζει 1 εκατομμύριο δολάρια το λεπτό! 


Πως το κατάφερε αυτό; Με το λανσάρισμα των τριών νέων αρωμάτων της (έχουν τα ονόματα Vibes, Peachy και Cherry και οι συσκευασίες τους μιμούνται τα ομώνυμα Kimojis, δηλαδή τα emojis που έχει δημιουργήσει η Kim ) που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μέσα από το δικό της brand KKW Beauty.
 
 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 17, 2018 at 12:00pm PDT

Τα τρία αρώματα που πωλούνται αποκλειστικά μέσω του επίσημου site του brand της Kim, κοστίζουν 45 δολάρια το ένα και φυσικά τα διαφήμισε η ίδια η Kim μέσω social media.
 
 

 

Και τα τρία αρώματα έγιναν ανάρπαστα και έκαναν συνολικά έσοδα αξίας 5 εκ. δολαρίων μέσα σε πέντε λεπτά, από τη στιγμή που έγιναν διαθέσιμα προς πώληση on line. Αυτό σημαίνει πως η Kim πράγματι για κάποια λεπτά έφτασε να θησαυρίζει κατά ένα εκατομμύριο δολάρια το λεπτό! 
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!