GOSSIP

Kate & William κάνουν διακοπές σε έναν επίγειο παράδεισο! [εικόνες]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μαζί με τα τρία τους παιδιά και συγγενείς απολαμβάνουν αυτές τις μέρες τις διακοπές τους σε έναν αληθινό επίγειο παράδεισο.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, μετά και τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού, του πρίγκιπα Louis και την πρόσφατη βάφτιση του, είχαν ανάγκη για διακοπές και διάλεξαν έναν ειδυλλιακό προορισμό.
Μάλιστα το διάσημο ζευγάρι, εικάζεται πως έχει μαζί του στις διακοπές, όχι μόνο τα τρία παιδιά του (τους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte), αλλά και τους γονείς της Kate Middleton.

Και λέγεται πως όλοι μαζί έχουν βρεθεί στο νησάκι Mustique, ένα ιδιωτικό νησί - resort της Καραϊβικής, που βρίσκεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Γρεναδίνων και αποτελεί έναν εξωτικό παράδεισο.


Σε /όλο το νησί υπάρχουν μόνο 100 χλιδάτες βίλες, ενώ απαγορεύεται η πτήση αεροπλάνων πάνω από το νησί και η πρόσβαση σε αυτό, κάτι που εξασφαλίζει πως εκεί οι Kate και William θα μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους μακριά από τους παπαράτσι και τα media που τους καταδιώκουν. Μάλιστα περιοδικό αναφέρει πως το γνωστό ζευγάρι είχε ξαναβρεθεί στο ίδιο νησί το 2012.

Δείτε εικόνες  και βίντεο από το μαγευτικό νησάκι

 

 

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on Jun 25, 2018 at 10:35am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!