GOSSIP

O The Rock έχει κάθε λόγο να γελάει αφού έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ του Forbes

O Dwayne Johnson, ο γνωστός The Rock, εδώ και χρόνια διατηρεί τον τίτλο ενός από τους πιο ακριβοπληρωμένους και δημοφιλέστερους σταρ του Χόλιγουντ και τώρα του περιοδικό Forbes του χάρισε έναν ακόμη τίτλο.

Το γνωστό οικονομικό περιοδικό που κάθε χρόνο ανακοινώνει τη λίστα με τους 100 πλουσιότερους ηθοποιούς στον κόσμο, τώρα ανακοίνωσε πως ο The Rock κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου σταρ όλων των εποχών, για όλα τα χρόνια που κυκλοφορεί η λίστα.


Συνολικά το περιοδικό εκτιμά πως ο Dwayne το χρονικό διάστημα μεταξύ 2017 και 2018 είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 124 εκατομμύρια δολάρια - να σκαρφαλώνει 17 θέσεις στη λίστα και από την 22η θέση να βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα και να σημειώνει εισπράξεις που αποτελούν ιστορικό ρεκόρ!


Ο ίδιος σχολίασε το νέο του τίτλο μέσω twitter, λέγοντας πως μπορεί να μην έχει ΜΒΑ από το Χάρβαρντ, αλλά η φιλοσοφία του στις δουλειές έχει οξυνθεί με τα χρόνια και πως έχει μόνο ένα αφεντικό το οποίο υπηρετεί: το κοινό και πως έμαθε πολλά μέσα από τα λάθη και τις αποτυχίες του. Θύμισε πως ξεκίνησε με αμοιβή μόλις 7 δολάρια την εβδομάδα και είπε πως νιώθει ευγνωμοσύνη και... πείνα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!