GOSSIP

Ίσως δεν ήταν "τυχαίες" οι καρφίτσες που φόρεσε η βασίλισσα στην επίσκεψη Trump

Πολλοί πιστεύουν πως μια θεωρία για τις καρφίτσες που φόρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου Trump στο Λονδίνο, είναι απολύτως βάσιμη. 

Ένας χρήστης του twitter έγραψε πως τις τρεις μέρες που ο Donald Trump βρίσκονταν στο Λονδίνο, η βασίλισσα Ελισάβετ με τις καρφίτσες που διάλεξε να φορέσει ως κοσμήματα, στην ουσία... τρόλαρε τον Αμερικανό πρόεδρο.
 

Και είναι αλήθεια πως η βασίλισσα συχνά φροντίζει να στέλνει έμμεσα μηνύματα με τις στιλιστικές της επιλογές και ίσως τελικά η επιλογή των συγκεκριμένων κοσμημάτων να μην ήταν καθόλου τυχαία.

 


Την πρώτη μέρα που ο Trump βρέθηκε στο Λονδίνο, μπορεί να μην συνάντησε την Ελισάβετ, αλλά η βασίλισσα έκανε μια επίσημη εμφάνιση όπου φορούσε μια καρφίτσα που της είχε κάνει δώρο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η σύζυγός του.


Την ημέρα της επίσης συνάντησης της βασίλισσας με τον Trump, η βασίλισσα έβαλε μια καρφίτσα που η άνηκε στην μητέρα της βασίλισσας και την είχε φορέσει στη κηδεία του πατέρα της Ελισάβετ.


Και την τρίτη μέρα φόρεσε μια καρφίτσα που επίσης είναι δώρο από τον Καναδά, μια χώρα με την οποία ο πρόεδρος Trump δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.


Λέτε να τις φόρεσε επίτηδες;
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!