GOSSIP

Ένα νέο σέξι on stage ατύχημα είχε η Britney Spears [βίντεο]

H Britney Spears, μετά από ένα σύντομο διάστημα ξεκούρασης, έχει αρχίσει ξανά τις συναυλίες και κάνει περιοδεία στις ΗΠΑ.

Όμως στην πρόσφατη συναυλία της, που έκανε την περασμένη Παρασκευή στο Maryland, η Britney είχε (ξανά) ένα σέξι ατύχημα ενώ βρίσκονταν στη σκηνή του θεάτρου του MGM National Harbor.


Η 36χρονη ποπ σταρ, στη νέα της Piece of Me  περιοδεία, παρουσιάζει ένα σόου σαν αυτό που παρουσίαζε για μήνες στο Λας Βέγκας και για το οποίο, η Britney απέσπασε πολλά βραβεία.

Το φαντασμαγορικό σόου περιλαμβάνει πολλά χιτ της Britney από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της μέχρι σήμερα, με την ίδια να φοράει πολύ σέξι σύνολα και να κάνει ακόμα πιο σέξι χορευτικά.

Και την περασμένη Παρασκευή, ενώ η Britney τραγουδούσε το  Do Somethin' (μια από τις μεγάλες της επιτυχίες που κυκλοφόρησε το 2005) και φορούσε ένα σεξι κορμάκι, η τραγουδίστρια δεν κατάλαβε πως το σουτιέν σταμάτησε να καλύπτει το στήθος της και συνέχιζε να τραγουδάει.


Όμως ένας φαν κατέγραψε το σκηνικό σε βίντεο, και μάλιστα το ανέβασε στο YouTube (πλέον έχει διαγραφεί) και το βίντεο άρχισε να κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ το αναδημοσίευσε και η Daily Mail
 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!