GOSSIP

H Meghan και η Kate θα πάνε μαζί στο Wimbledon

Κόντρα στις φήμες που θέλουν τις δύο Δούκισσες να είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους, η Meghan Markle και η Kate Middleton είναι μάλλον φίλες και τώρα ανακοινώθηκε πως οι δυο τους θα πάνε μαζί στον τελικό των γυναικών στο τουρνουά τένις Wimbledon.

O τελικός θα γίνει αύριο Σάββατο 14 Ιουλίου και την ανακοίνωση πως οι δύο Δούκισσες θα είναι παρούσες την έκανε το παλάτι του Κένσινγκτον μέσω social media. 


H Kate Middleton συχνά πηγαίνει στο Wimbledon, αφού είναι και πατρόνα της διοργάνωσης και θα παρακολουθήσει και τον τελικό των αντρών. Αλλά η Meghan Markle έχει έναν πολύ καλό λόγο να θέλει να παρακολουθήσει τον τελικό των γυναικών, αφού θα δει την καλή της φίλη Serena Williams να αγωνίζεται για έναν ακόμη τίτλο.


Θυμίζουμε πως η Meghan και η Serena γνωρίστηκαν το 2010 στον τελικό του Super Bowl στις ΗΠΑ και έκτοτε είναι επιστήθιες φίλες. Η ίδια η Meghan κάποτε είχε γράψει στο blog της (το οποίο πλέον δεν υπάρχει)  πως η φιλία της  με τη διάσημη τενίστρια βασίζεται στην κοινή τους πεποίθηση πως μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και πως και οι δυο έχουν μεγάλες φιλοδοξίες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!