GOSSIP

Η Meghan Markle άλλαξε κάτι σημαντικό από όταν έγινε Δούκισσα [εικόνες]

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν της ζητήθηκε να κάνει αυτή την αλλαγή ή την έκανε αυθόρμητα, πάντως σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ήδη κάποιοι είχαν παρατηρήσει πως η Meghan Markle μετά το γάμο της μοιάζει να έχει αποκτήσει βρετανική προφορά στο λόγο της, όμως τώρα κάποιοι πρόσεξαν πως έχει αλλάξει κάτι ακόμα πιο προσωπικό: την υπογραφή της.


Στην πρόσφατη επίσκεψή της στο προεδρικό μέγαρο της Ιρλανδίας η Δούκισσα του Σάσεξ έβαλε την υπογραφή της στο επίσημο βιβλίο των επισκεπτών και δεν χρειάζεται να είναι κανείς γραφολόγος για να δει πως διαφέρει πολύ από την παλιά της υπογραφή.



Πάντως η Telegraph, ζήτησε τη γνώμη της ειδικής γραφολόγου Kathi McKnight, για να αναλύσει τη νέα και την παλιά υπογραφή της Meghan και η Kathi είχε να πει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

 

H Kathi, είναι γραφολόγος με εμπειρία 30 ετών και αρχικά ξεκαθάρισε πως η υπογραφή δεν μπορεί να πει τα πάντα για ένα άτομο, φανερώνει όμως πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του και αποτελεί ένα προσωπικό logo.


Στην παλιά υπογραφή της Meghan (η συγκεκριμένη είναι λίγο πριν το γάμο της) η γραφολόγος εντόπισε πως η Meghan δεν έγραφε εμφανώς το όνομά της και είπε πως αυτό φανερώνει διάθεση να κρυφτεί κανείς και να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του, ωστόσο οι μεγάλες καμπύλες φανερώνουν εξωστρέφεια και παρορμητισμό.


Στη νέα της υπογραφή, η γραφολόγος είπε πως η Meghan δείχνει πιο συγκεντρωμένη, και το γεγονός πως πλέον τα γράμματα στην υπογραφή της είναι ευδιάκριτα φανερώνει αυτοέλεγχο.


Επίσης μια άλλη γραφολόγος, η  Tracey Trussell, που ανέλυσε την υπογραφή της Markle για th βρετανική έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar, τόνισε πως η συμμετρία στη νέα υπογραφή φανερώνει μια εμμονή και ένα πάθος για τελειότητα, ενώ το γεγονός πως "καπελώνει" με μια γραμμή τα γράμματα Μ & Ν μπορεί να υποδηλώνει κάποιο έντονο συναίσθημα που θέλει να παραμείνει κρυφό.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!