GOSSIP

Με αυτό το φόρεμα η Markle έβαλε τέλος σε μια κόντρα που ξέσπασε στο γάμο της

Με τον πιο έξυπνο και διακριτικό τρόπο, η Δούκισσα του Σάσεξ έβαλε οριστικό τέλος σε ένα θέμα που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια και είχε δημιουργηθεί με αφορμή τον πριγκιπικό γάμο της.

Θυμίζουμε πως η Meghan Markle μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχε αποκαλύψει ποιος σχεδιαστής θα έφτιαχνε το νυφικό της.


Και όταν την ημέρα του γάμου της, την είδαμε να φοράει για νυφικό μια Givenchy δημιουργία, αμέσως ξεκίνησαν σχόλια πως το φόρεμά της ήταν αντιγραφή ενός νυφικού της σχεδιάστριας Emilia Wickstead.

Μάλιστα στον Τύπο, τον περασμένο Μάιο αναφέρονταν πως η ίδια η Emilia Wickstead, είχε σχολιάσει αρνητικά το νυφικό της Meghan λέγοντας πως δεν εφάρμοζε καλά πάνω της, αν και αργότερα το αρνήθηκε.

Πάντως η Emilia Wickstead, είναι μια από τις σχεδιάστριες που συχνά επιλέγει και η Kate Middleton για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

 


Και τώρα η Meghan Markle, κατά το επίσημο ταξίδι της στην Ιρλανδία, εμφανίστηκε με ένα μικρό μαύρο φόρεμα που δημιούργησε η Emilia Wickstead και έτσι έβαλε οριστικό τέλος σε αυτή την κόντρα, δείχνοντας πως της αρέσει και αυτή η σχεδιάστρια και τα ρούχα της (και όχι μόνο αυτά του Οίκου Givenchy, που συχνά φοράει). Και όλοι μιλούν για έξυπνη... βασιλική διπλωματία!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!