GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πήρε η Kim Kardashian για ένα μόνο ποστ

Αν αναρωτιέστε πως κατάφερε η Kim Kardashian να αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία εκμεταλλευόμενη τα social media, δείτε το ποσό που εισέπραξε για να ανεβάσει ένα μόνο ποστ στο Instagram.

Όλοι γνωρίζαμε πως τα μέλη της οικογένειας Kardashians, αλλά και άλλοι celebrities θησαυρίζουν μέσω social media, αλλά κανείς δεν ήξερε ακριβώς τα ποσά που ενίοτε εισπράττουν για να διαφημίσουν προϊόντα μέσω των προφίλ τους.


Τώρα το site  STAT, που ασχολείται με ειδήσεις από τον χώρο της υγείας στις ΗΠΑ, αποκάλυψε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Kim Kardashian με την φαρμακευτική εταιρεία Duchesnay USA , προκειμένου η Kim να διαφημίσει μέσω Instagram το χάπι της εν λόγω εταιρείας για τις πρωινές αδιαθεσίες στην εγκυμοσύνη.


Σύμφωνα με το συμβόλαιο η Kim πήρε 500.000 δολάρια για να δημοσιεύσει μόνο ένα ποστ στο Instagram στο οποίο έγραφε πως χρησιμοποίησε το χάπι Diclegis, της συγκεκριμένης εταιρείας κατά τη διάρκεια της  δεύτερης εγκυμοσύνης της.


Το συμβόλαιο είναι του 2015 και όλοι τώρα σχολιάζουν πως η Kim Kardashian για ένα μόνο ποστ στο Instagram βγάζει περισσότερα από όσα παίρνει ο Αμερικανός πρόεδρος όλο το χρόνο, αφού ο ετήσιος μισθός του προέδρου των ΗΠΑ είναι μόνο 400.000 δολάρια!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!