GOSSIP

H αστεία απάντηση του πρίγκιπα Harry στην ερώτηση πότε θα κάνει παιδιά

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους στην Ιρλανδία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πολλούς φαν τους.

Και η φρενίτιδα που προκάλεσε ο πρόσφατος γάμος τους, αλλά και η γέννηση και η βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Louis, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται πότε θα αποκτήσουν παιδιά και οι Meghan και Harry.


Μεταξύ αυτών που εύχονται να δουν το νιόπαντρο ζευγάρι να αποκτήσει παιδιά, είναι και μια Ιρλανδή φαν τους, η Elaine Adam-Stewart, η οποία είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους Meghan & Harry, καθώς βρέθηκε στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Μουσείο Ιρλανδικής Μετανάστευσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζεύγους.


Όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό People, η Elaine Adam-Stewart, βρέθηκε εκεί με τα 5 παιδιά της (ο μεγάλος της γιος είναι 10 ετών και η μικρότερη κόρη της σχεδόν 2 ετών) και είπε στον πρίγκιπα Harry "Και ο άντρας μου έχει κόκκινα μαλλιά και μου χάρισε πέντε παιδιά. Εσύ και η Meghan πότε θα αρχίσετε να κάνετε παιδιά;" και τότε ο Harry γέλασε και είπε "Πέντε παιδιά! Πάρα πολλά είναι".


Πάντως τόσο ο Harry όσο και η Meghan σε παλαιότερες δηλώσεις τους έχουν πει πως θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Αλλά προφανώς ο Harry δεν θέλει και πολλά παιδιά!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!