GOSSIP

O Justin Bieber επιβεβαίωσε με ένα γλυκό μήνυμα πως παντρεύεται [εικόνα]

Πλέον δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ο Justin Bieber σκοπεύει σύντομα να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό του διάσημου μοντέλου Hailey Baldwin, αλλά η αρραβωνιαστικά του έχει έναν περίεργο όρο για το γάμο της.

Ο ίδιος ο δημοφιλής 24χρονος τραγουδιστής, δήλωσε και επίσημα πως έχει αρραβωνιαστεί, ανεβάζοντας στα social media μια όμορφη και τρυφερή, ασπρόμαυρη φωτογραφία του με την 21χρονη Hailey (κόρη του διάσημου ηθοποιού Stephen Baldwin) και ανακοίνωσε στους πάνω από 100 εκατομμύρια followers του : "Σκόπευα να καθυστερήσω λίγο να το πως, αλλά τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Άκου, απλά είμαι τοοοόσο ερωτευμένος με τα πάντα πάνω σου Hailey και είμαι τόσο αποφασισμένος να δεσμευτώ στο να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου, να μάθω τα πάντα για σένα και να σε αγαπώ με υπομονή και ευγένεια" και στην πορεία υπόσχεται να φτιάξει μια καλή οικογένεια με τη βοήθεια του Θεού, του Ιησού και του Αγίου Πνεύματος, τονίζει πως είναι "ΑΠΟΛΥΤΑ δικός της" και πως νιώθει πως συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και αναφέρει πως χαίρεται επειδή και τα μικρότερα αδέλφια του (ο μικρός αδελφός του και η αδελφή του) θα έχουν την ευκαιρία να δουν έναν ακόμη σταθερό γάμο που θα τον έχουν ως πρότυπο.
Στην πορεία δε έμμεσα επιβεβαιώνει πως η πρόταση γάμου έγινε στις 7 Ιουλίου (7/7) και εξηγεί πως το 7 είναι μαγικός αριθμός, αλλά πως δεν το είχε προγραμματίσει να κάνει την πρόταση γάμου εκείνη την ημέρα.


Πάντως η Hailey απαντώντας σε σχόλιο που δέχτηκε από φαν για το μουστάκι του Justin Bieber, που ανέφερε πως ο Justin θα πρέπει να προλάβει να αφήσει να μεγαλώσει πολύ το μουστάκι του μέχρι το γάμο, η Hailey απάντησε πως μη διανοηθεί κανείς και του βάλει τέτοιες ιδέες, αφού προφανώς έχει θέσει ως όρο για να παντρευτεί τον Justin πως δεν θα έχει μουστάκι στη γαμήλια τελετή... Μέχρι και το μουστάκι θα τον βάλει να ξυρίσει η Hailey.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!