GOSSIP

Μετά το Μουντιάλ ο Cristiano Ronaldo είναι για διακοπές στην Ελλάδα

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και της Εθνικής Πορτογαλίας, αποχώρησε πλέον από τα γήπεδα της Ρωσίας και απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Στην Μεσσηνία  βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα μαζί με την σύντροφό του Geirgina Rodriguez, o Cristiano Ronaldo, σύμφωνα με το protothema.gr, αλλά το άρθρο δεν αναφέρει αν ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει μαζί του και τα 4 παιδιά του,



Ο CR7 έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για την Costa Navarino. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα μέτρα ασφαλείας, είναι δρακόντια. Κανείς από τους υπόλοιπους επισκέπτες στο ξενοδοχείο δεν μπορεί να προσεγγίσει τον σούπερ σταρ των γηπέδων. 

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και εν μέσω έντονης φημολογίας ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει από τη Μαδρίτη στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους ο Πορτογάλος αστέρας επέλεξε για 2η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στη Μεσσηνία, μετά την επίσκεψή του τον Ιούνιο 2017.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!