GOSSIP

H Kate Middleton έχει ένα κρυφό προφίλ στο Διαδίκτυο;

Οι πιθανότητες του να έχετε φίλη στο Facebook τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ ή να είναι μεταξύ των followers σας στα άλλα social media είναι ανύπαρκτη. Και όμως η Kate Middleton διατηρεί ένα μυστικό προφίλ στο Διαδίκτυο.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας απαγορεύεται να έχουν επίσημα προφίλ στα social media (για αυτό άλλωστε και η Meghan Markle διέγραψε τα δικά της μετά το γάμο της) καθώς τα πάντα για τη ζωή τους κοινοποιούνται μέσω των επίσημων προφίλ του παλατιού του Κένσινγκτον.


Και όμως τώρα ένα δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Kate Middleton έχει όντως ένα κρυφό προφίλ στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα σύμφωνα με πρόσωπο από τον φιλικό της κύκλο, η Kate διατηρεί το δικό της προφίλ (με ψευδώνυμο) στο δημοφιλές διαδικτυακό γκρουπ για μαμάδες Μumsnet. Φυσικά η Δούκισσα χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, αλλά σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο περιοδικό ΟΚ, η Kate συχνά αναζητά (και ενίοτε δίνει κιόλας) συμβουλές για την ανατροφή των τριών παιδιών της (George, Charlotte και Louis) καθώς την προβληματίζουν θέματα όπως το αν κάνει τα παιδιά να βλέπουν καρτούν και τηλεόραση πριν πέσουν για ύπνο - ένα ζήτημα στο οποίο (σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πάντα η πηγή στο περιοδικό) διαφωνεί με τον πρίγκιπα William.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!