GOSSIP

O περίεργος λόγος που η Camilla φοράει συνέχεια αυτά τα παπούτσια

Με αφορμή την φρενίτιδα που προκάλεσε ο πρόσφατος πριγκιπικός γάμος της Meghan Markle, η βρετανική βασιλική οικογένεια μονοπωλεί ξαφνικά το ενδιαφέρον των media και όλα τα μέλη της μπαίνουν στο στόχαστρο.

Και ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, η Camilla. Σε άρθρο του το yahoo της Αυστραλίας, αποκαλύπτει πως η Camilla φοράει συνέχεια αυτές τις ασπρόμαυρες Chanel γόβες. Και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως η Camilla όντως φοράει συνέχεια τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Όμως το άρθρο εξηγεί πως ίσως υπάρχει ένας περίεργος λόγος που τα συγκεκριμένα παπούτσια τα προτιμά η Camilla (πέρα από το γεγονός πως είναι κομψά και κλασικά) και πως αυτός ο λόγος σχετίζεται με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.


Το άρθρο θυμίζει πως ναι μεν η Camilla παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Charles (Κάρολος) το 2005 ( 8 χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα) αλλά ο δεσμός τους λέγεται πως είχε ξεκινήσει σχεδόν 30 χρόνια νωρίτερα, το 1986, όταν ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με τη Νταϊάνα (και η Camilla επίσης ήταν παντρεμένη).


Και το άρθρο αναφέρει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα απεχθάνονταν τα Chanel παπούτσια με το χαρακτηριστικό διπλό C στο λογότυπο γιατί της θύμιζαν τους Charles & Camilla. Μάλιστα το άρθρο αναφέρει πως σε συνέντευξη του στιλίστα Jayson Brundson στο περιοδικό Harper's Bazaar, ο άνθρωπος που φρόντιζε για το στιλ της Lady D αποκάλυψε πως κάποτε της πρότεινε να φορέσει ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel με ένα φόρεμα Versace και η ίδια η Νταϊάνα του είπε όχι και του αποκάλυψε πως τα δύο C στο Chanel της θυμίζουν τους Charles και Camilla.


Και το άρθρο καταλήγει πως προφανώς η Camilla για τον ίδιο λόγο προτιμά συχνά τον οίκο Chanel για να τιμήσει έμμεσα τη σχέση της με τον Κάρολο.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!