GOSSIP

"Είναι ηθοποιός η Δέσποινα Βανδή;" αναρωτήθηκε γνωστή ελληνίδα ηθοποιός

Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός μοιάζει να αμφισβητεί τις ικανότητες της Δέσποινας Βανδή στην υποκριτική.

Η συγκεκριμένη ηθοποιός συχνά έχει εκφραστεί δημόσια ενάντια σε όλους όσοι δεν είναι ηθοποιοί και αποφασίζουν ξαφνικά να κάνουν καριέρα στην υποκριτική.

Ο λόγος για τη Χρυσούλα Διαβάτη, που τώρα με νέες της δηλώσεις έβαλε στο στόχαστρό της τη Δέσποινα Βανδή, Η Χρυσούλα Διαβάτη  μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στην Κατερίνα Γερονικολού, στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και στην συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στη σειρά «Δύο Ξένοι» όπου η ίδια πρωταγωνιστούσε.

«Είναι ηθοποιός η Δέσποινα Βανδή; Δεν ξέρω! Ο καθένας στον κύκλο του… Ήταν επιλογή του Αλέξανδρου Ρήγα να συμμετάσχει η Βανδή στους «Δύο Ξένους». Εγώ δεν μπορούσα να επέμβω, ούτε να πω τη γνώμη μου», είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όμως και για το Λάκη Λαζόπουλο η Χρυσούλα Διαβάτη είπε πως δεν είναι ηθοποιός αλλά διασκεδαστής, ενώ σχολίασε και την Κατερίνα Γερονικολού που θα ερμηνεύσει το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην θεατρική παράσταση "Χτυποκράδια στα Θρανία" λέγοντας: "Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα συγκρίνει την Βουγιουκλάκη με την Γερονικολού. Δεν μπορεί άλλη να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι ταινίες γίνονται θεατρικά έργα. Αν θες κάτι εμπορικό, βγάλε μια ξεβράκωτη να δεις πόσο εμπορικό είναι"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!