GOSSIP

OΙ Meghan & Harry ήταν ψυχροί μεταξύ τους στην τελευταία τους εμφάνιση;

Κάποιοι πρόσεξαν πως στην τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, το νιόπαντρο ζευγάρι έδειχνε να είναι κάπως ψυχρό και αρκετοί αναρωτήθηκαν αν συμβαίνει κάτι.

Και η αλήθεια είναι πως συνήθως βλέπουμε τον Harry να μην αφήνει λεπτό το χέρι της Meghan και γενικά είναι ένα ζευγάρι που είναι αρκετά διαχυτικό ακόμα και μπροστά στις κάμερες.


Όμως στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Young Leaders που έγινε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ παρουσία της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Harry δεν άγγιξε ούτε μια φορά την Meghan.
 

Φυσικά αυτό δεν φανερώνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ζευγάρι (άλλωστε τα χαμόγελά τους δείχνουν πως είναι και οι δυο χαρούμενοι) αλλά, όπως εξηγούν ειδικοί σε θέματα πρωτοκόλλου, η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν πολύ επίσημη και απαιτούσε το ζευγάρι να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα, όπως και έκανε.


Οι ίδιοι εξηγούν πως στο μελλοντικό πρόγραμμα του ζευγαριού υπάρχει πλήθος δημόσιων εκδηλώσεων όπου το ζευγάρι μπορεί να είναι πιο χαλαρό, αλλά αυτή δεν ήταν μια τέτοια περίσταση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!