GOSSIP

Ο David Beckham χθες απέδειξε πως αγαπά πολύ τη μαμά του [εικόνες]

Μπορεί χθες ο David Beckham να ήταν καλεσμένος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά φρόντισε να βρει το χρόνο για να επισκεφτεί και την μητέρα του για τα γενέθλιά της και να της στείλει το πιο γλυκό μήνυμα.

Ο David Beckham αφού πήγε στο παλάτι για την απονομή των βραβείων Young Leaders που έδωσε η βασίλισσα έχοντας μαζί της τους Meghan & Harry.



Μετά μαζί με τα παιδιά του συνάντησε την μητέρα του Sandra και άλλα μέλη της οικογένειάς του για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 69α γενέθλια της Sandra Beckham.


Εκεί ήταν και η αδελφή του 43χρονου πρώην άσου των γηπέδων, η Joanne με την λίγων μηνών κόρη της Peggy και ο David Beckham ως... χαζοθείος έπαιζε διαρκώς με την ανιψιά του. 


Ο δε David δημοσίευσε στο Instagram και μια πόζα του μαζί με τη μαμά του και έγραψε "χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μαμά. Κάποια που είναι ανιδιοτελής σε ό,τι και αν κάνει κάθε μέρα. Όλοι σε αγαπάμε".

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jun 26, 2018 at 12:46pm PDT


Πάντως αυτή που δεν είδαμε πουθενά (ούτε στο παλάτι, ούτε στο πάρτι γενεθλίων) ήταν η Victoria, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο μετά από ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και αυτή η ηχηρή απουσία φούντωσε ξανά τα σενάρια πως ο γάμος του David αντιμετωπίζει προβλήματα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!