GOSSIP

H Kim πούλησε το σπίτι της σε ζάμπλουτη Ουκρανή με έναν περίεργο όρο

H Kim Kardashian και ο σύζυγός της και διάσημος ράπερ Kanye West πριν λίγους μήνες πούλησαν το πανάκριβο σπίτι τους στο Bel Air έναντι 17.8 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά τελικά αυτή που αγόρασε το σπίτι δεν πήρε μόνο το ακίνητο αλλά εξασφάλισε και μια άγνωστη μέχρι σήμερα, συμφωνία με τη διαβόητη Kim.

Το σπίτι αγοράστηκε τον περασμένο Νοέμβριο από την δισεκατομμυριούχο Ουκρανή Marina Acton και μάλιστα εικάζεται πως από αυτή την πώληση το ζεύγος Kim - Kanye έβγαλε κέρδος που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια δολάρια.


Τώρα όμως δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο λόγος που η Ουκρανή έδωσε αυτό το αστρονομικό ποσό δεν ήταν μόνο το σπίτι, αλλά επειδή έχει κλείσει συμφωνία με την Kim Kardashian πως θα την βοηθήσει να γίνει διάσημη και να κάνει διεθνή καριέρα ως τραγουδίστρια.


Η Marina Acton είναι σύζυγος του συνιδρυτή του WhatsUp και η περιουσία της είναι αμύθητη, αλλά η ίδια θέλει διακαώς να κάνει διεθνή καριέρα ως τραγουδίστρια και ήδη έχει κυκλοφορήσει αρκετά βιντεοκλίπ.


Το The Blast αποκάλυψε πως η συμφωνία της με την Kim Kardashian περιλαμβάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αναφορές στα social media, προμοτάρισμα των τραγουδιών της κ.λπ,. ενώ η ίδια η Ουκρανή είπε στο ΤΜΖ πως θέλει να κάνει το πρώην σπίτι της Kim Kardashian στούντιο ηχογράφησης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!