GOSSIP

Νέα "ιστορική" πρωτιά κατάφερε να πετύχει η Meghan Markle

H Meghan Markle, η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έκλεψε την καρδιά ενός πρίγκιπα και έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, φαίνεται πως έχει γοητεύσει τους πάντες: μικρούς και μεγάλους και τώρα πέτυχε μια ακόμη ιστορική πρωτιά.

Η Meghan έγινε η πρώτη γυναίκα - μέλος βασιλικής οικογένειας που κατάφερε να προταθεί για βραβείο Teen Choice.


Το θεσμό των ετήσιων Teen Choice Awards έχει καθιερώσει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX, και κάθε χρόνο τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες τους επιλέγουν οι νεαροί τηλεθεατές ηλικίας μεταξύ 13 έως και 19 ετών.


Και φέτος η Meghan είναι υποψήφια για το βραβείο Teen Choice Style Icon, αφού οι πάντες μιμούνται τις στιλιστικές επιλογές της Δούκισσας.


Βέβαια η Meghan έχει σκληρό ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία που είναι κοινή για άντρες και γυναίκες, αφού τη σανίδα του surf (αυτό είναι το σχήμα του βραβείου) διεκδικούν και οι Blake Lively, Harry Styles, Migos, Chadwick Boseman και Zendaya.


Το ποιος θα καταφέρει να πάρει το βραβείο θα το μάθουμε στις 12 Αυγούστου, όταν θα γίνει γ λαμπερή τελετή απονομής των Teen Choice Awards,  αλλά η Meghan και μόνο με την υποψηφιότητά της κέρδισε ήδη μια θέση στην ιστορία του θεσμού.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!