GOSSIP

Πολλοί σχολιάζουν αρνητικά το φόρεμα που φόρεσε χθες σε γάμο η Markle

H Meghan Markle, έχει πλέον βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και η κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται ενώ ήδη έχει κερδίσει τον τίτλο του νέου fashion icon αφού πολλές μιμούνται το στιλ της.

Και η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η Δούκισσα του Σάσεξ και ο παραμυθένιος γάμος της δε λέει να κοπάσει, αλλά τώρα κάποιοι φοβούνται πως η Meghan Markle έχασε το καλό της γούστο και πως διαλέγει ρούχα που δεν την κολακεύουν καθόλου.


Αφορμή για αυτά τα αρνητικά σχόλια στάθηκε η χθεσινή της εμφάνιση σε έναν γάμο.


Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan ήταν καλεσμένοι στο γάμο της Celia McCorquodale, που είναι ανιψιά της αείμνηστης Νταϊάνα (από τη μεγάλη αδελφή της Lady Sarah McCorquodale) και ξαδέλφη του Harry.
Το νιόπαντρο ζευγάρι ήταν όλο χαμόγελα και έδειχνε τρισευτυχισμένο. Η Meghan δε φόρεσε ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα του οίκου Oscar de La Renta, αλλά όλοι σχολιάζουν πως το φόρεμα έδειχνε τεράστιο πάνω της και δεν την κολάκευε καθόλου!


Άλλοι πάλι άρχιζαν να θεωρούν πως η Meghan είναι έγκυος και φόρεσε αυτό το φουστάνι για να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλιά! Φυσικά αυτό είναι εντελώς γελοίο αφού η Meghan λίγα 24ωρα πριν, στη κοινή της εμφάνιση με την βασίλισσα στο Cheshire, φορούσε στενό φόρεμα και δεν έδειχνε να είναι έγκυος (δεν φουσκώνεις σε μια νύχτα!). 
Πάντως όλοι συμφωνούν πως αυτή δεν ήταν και η πιο στιλάτη εμφάνιση της Markle.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!