GOSSIP

Δείτε την (περίεργη) πρώτη εμφάνιση της Melania Trump μετά από καιρό [βίντεο]

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας, που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ήταν άφαντη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες και τα σενάρια για την υγεία της αλλά και για το γάμο της.

Η Melania Trump πριν από 25 μέρες εξαφανίστηκε από το προσκήνιο, αποκαλύφθηκε πως έκανε επέμβαση στα νεφρά γιατί αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά η πολυήμερη απουσία της έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει.


Άλλοι έλεγαν πως έχει κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, άλλοι πως έχει κλονιστεί ο γάμος της μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικά σκάνδαλα του Donald Trump ενώ πολλοί σχολίαζαν ποικιλοτρόπως το γεγονός πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν έλεγε κουβέντα, ούτε έκανε κανένα σχόλιο για την πολυήμερη απουσία της συζύγου του από το προσκήνιο.


Πάντως τώρα η Melania έχει επιστρέψει και υπάρχει ένα βίντεο που ανέβηκε στο twitter και τη δείχνει να συμμετέχει σε εκδήλωση που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Λευκό Οίκο, ενώ και η ίδια η Melania ανέβασε φωτογραφίες από το event στο twitter.

 


Ωστόσο πολλοί θεωρούν περίεργο το γεγονός πως μετά τον τόσο χαμό που είχε προκαλέσει η εξαφάνιση της Melania, μόνο ΜΙΑ δημοσιογράφος κατέγραψε βίντεο (με την Melania να φαίνεται στο βάθος σε μακρινό πλάνο) από την εκδήλωση και στον Τύπο δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδήλωση. Και αυτό ξαναφούντωσε τις φήμες πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!