GOSSIP

H Katy κατά λάθος έστειλε ένα πρόστυχο μήνυμα στον Orlando που το είδαν όλοι

Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry και ο χολιγουντιανός σταρ Orlando Bloom είναι ξανά μαζί και ένα σχόλιο που έκανε η Katy στο Instagram μας άφησε να μάθουμε παραπάνω λεπτομέρειες από όσες χρειάζεται για την σεξουαλική τους ζωή.

Προφανώς το διάσημο ζευγάρι αρέσκεται στο να κάνει sexting (όπως κάνουν πολλά ζευγάρια) μόνο που ένα ερωτικό μήνυμα της Katy Perry κατά λάθος (;) το είδαν οι 1,7 εκατομμύρια followers του Orlando Bloom στο Instagram.


O Orlando αυτές τις μέρες εμφανίζεται στο Λονδίνο στη θεατρική παράσταση Killer Joe και σε μια σκηνή του έργου ο Orlando είναι εντελώς γυμνός (Δείτε εδώ πλάνο από την παράσταση με τον Bloom ολόγυμνο). Και η Katy θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για να σχολιάσει τα οπίσθια του συντρόφου της γράφοντας πως θέλει εισιτήριο διαρκείας για αυτά τα οπίσθια!


Μόνο που αυτό το μήνυμα το έγραψε δημόσια, με την ίδια να σπεύδει να διορθώσει το λάθος της, αν και ήδη το είχαν δει πολλοί. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως δεν πρόκειται για λάθος, αλλά για ένα τρικ για να διαφημιστεί η παράσταση του Orlando.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!