GOSSIP

O Σάκης Τανιμανίδης... κράζει τον εαυτό του σε μια παλιά πόζα του [εικόνα]

O παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, αφού όχι μόνο σημειώνει επαγγελματική επιτυχία, αλλά ετοιμάζεται και να παντρευτεί την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα.

Και αυτές τις μέρες ο Σάκης προφανώς είχε μια διάθεση για αναπόληση και ανέβασε στο επίσημο προφίλ του στο Instagram μια πόζα του που τραβήχτηκε το 2009 και άρχισε να κράζει τον εαυτό του για το πόσο αλλιώτικος έδειχνε πριν από σχεδόν 10 χρόνια και κυρίως για τις στιλιστικές επιλογές που έκανε τότε.


Σας έχω το ιδανικό throwback Thursday για σήμερα!  Βρήκα αυτή τη φωτο μου από το 2009, σχεδόν 10 χρόνια πριν, και πραγματικά θαύμασα κι εγώ ο ίδιος το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ μέγεθος του V στο μπλουζάκι μου!  27χρονο κλαρίνο, με V που κρυφοδείχνει οριακά αφαλό... 
Το σύνολο συμπληρώνουν άψογα το λευκό παντελόνι με την δερμάτινη σαγιονάρα!  Summer is on!  Κοιτάς κι εσύ τις φωτο σου από καμιά δεκαετία πίσω και λες....τι ακριβώς συνέβαινε τότε μέσα στο μυαλό μου!? Και που 'σαι... ξύρισμα κόντρα!" έγραψε ο Σάκης


Πάντως πολλοί (και κυρίως πολλές) από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του Σάκη δεν βρήκαν αστεία την πόζα του, καθώς πολλά σχόλια αναφέρουν πως τον βρίσκουν όμορφο ακόμα και με τη σαγιονάρα!

Ιδού η επίμαχη πόζα
 

 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on May 31, 2018 at 9:42am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!