GOSSIP

Ο Άνθιμος Ανανιάδης απαντά στις φήμες πως χωρίζει [βίντεο]

Πριν από λίγες μόνο εβδομάδες ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία- Νεφέλη Γαζή απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα μικρό αγοράκι και τώρα όλοι μιλούν για χωρισμό του ζευγαριού.

Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες περί χωρισμού, στάθηκε αρχικά το unfollow που έκανε η  η Μαρία- Νεφέλη Γαζή στον Άνθιμο στα social media και μετά αποκαλύφθηκε πως η ίδια μαζί με το παιδί έχει επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στο Πόρτο Ράφτη.

Ο Άνθιμος μίλησε σήμερα για το χωρισμό του στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω». Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε:  «Οι στιγμές με το μωρό είναι ιδιαίτερες και σημαντικές. Είμαστε κοντά αλλά και μακριά! Είμαστε δεμένοι! Λόγω του unfollow στο instagram δεν είμαστε μαζί; Δεν μπορώ να πω ότι χωρίσαμε! Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπιόμαστε πολύ και έχουμε και μία ψυχούλα, τον γιο μας, οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες μετά τη γέννα, που περνά οποιαδήποτε γυναίκα μετά τη γέννα οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και είναι μία προσωπική στιγμή. Δεν μέναμε μαζί, ήταν επιλογή μας να είναι με τους γονείς της, να είναι κοντά στη μητέρα της για να έχει βοήθεια…»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!