GOSSIP

Ρέμος - Μπόσνιακ σχεδιάζουν το γάμο τους υπό... άκρα μυστικότητα

Φουντώνουν οι φήμες πως ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ σχεδιάζουν το γάμο τους αυτό το καλοκαίρι, αλλά κανείς τελικά δε ξέρει πού και πότε θα γίνει ο γάμος (ούτε καν οι καλεσμένοι!) !

Πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ να κάνουν γάμο υπερπαραγωγή στη Μύκονο, τον Ιούλιο με πολλούς καλεσμένους. Το ρεπορτάζ του Down Town όμως παρουσιάζει τα πράγματα λίγο διαφορετικά…

Σύμφωνα με το περιοδικό, φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο γάμος θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, διακριτικά και με λίγους καλεσμένους. «Ο Αντώνης δεν θέλει να προκαλέσει. Επίσης, δεν θα έκανε ποτέ τον γάμο του στη Μύκονο. Λατρεύει το νησί, αλλά δεν θέλει να πυροδοτήσει το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα social media για τη σχέση του με τη Μύκονο. Επίσης, δεν του αρέσει να αιωρούνται φήμες για πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι τρομερά μυστικοπαθής όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και αντιδρά υπερβολικά στις ανακρίβειες. Και μία από αυτές είναι η παραφιλολογία του χλιδάτου γάμου», λέει φίλος του τραγουδιστή στο Down Town.

Ο γάμος θα γίνει και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μία εβδομάδα πριν. «Είναι μια τακτική που έκαναν και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης και απέδωσε», λέει φίλη τους. Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός και θα τελεστεί σε εκκλησία των νοτίων προαστίων. Η Υβόννη, άλλωστε, έχει βαφτιστεί χριστιανή σε μεγάλη ηλικία και στην εκκλησία ο παπάς θα την αποκαλέσει με το χριστιανικό της όνομα, Μαρία – Νεφέλη, ενώ παρανυφάκι θα είναι η κόρη τους. Η πρόσβαση θα είναι δύσκολη για τους φωτογράφους και οι πληροφορίες που θα βγουν στα media θα είναι πολύ αυστηρά ελεγχόμενες για το ζευγάρι.

Το νυφικό, κάποιοι λένε ότι θα είναι σχεδιασμένο από την Υβόννη, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι θα το σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη. Σίγουρη κουμπάρα θεωρείται η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και του Γιάννη Παπαθεοχάρη, στου οποίου τα νυχτερινά κέντρα εμφανίζεται ο Αντώνης τα τελευταία 15 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!