GOSSIP

Νέο προορισμό διάλεξαν για το μήνα του μέλιτος οι Meghan & Harry [εικόνες]

Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν αποφασίσει να μην περάσουν τον μήνα του μέλιτος στη Ναμίμπια και τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως ο τελικός προορισμός που έχουν επιλέξει για το ρομαντικό τους ταξίδι, να μην είναι καν στην Αφρική.

Το ζευγάρι ήθελε να περάσει το μήνα του μέλιτος στην Μαύρη Ήπειρο, καθώς εκεί έχουν ήδη περάσει όμορφες στιγμές σε ταξίδια που έκαναν μαζί πριν τον πριγκιπικό γάμο.


Αλλά τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι αναζητά να βρει έναν ειδυλλιακό προορισμό στον Καναδά και συγκεκριμένα κοντά στην Αλμπέρτα.


Μάλιστα το αμερικανικό ΤΜΖ αναφέρει πως το ζευγάρι τελικά ίσως επιλέξει το  Fairmont Jasper Park Lodge, ένα όμορφο resort που βρίσκεται μέσα στοn εθνικό δρυμό Jasper, όπου το φυσικό τοπίο είναι μαγευτικό.


Ωστόσο θυμίζουμε πως άτομα από τον κύκλο του παλατιού έχουν αποκαλύψει πως όποιος προορισμός που εξετάζει το ζευγάρι, γίνεται γνωστός στα media, σχεδόν αυτόματα απορρίπτεται από τους άντρες της προσωπικής ασφάλειας του ζευγαριού για ευνόητους λόγους.

Δείτε εικόνες από το μέρος στον Καναδά όπου εικάζεται πως θα πάει το ζευγάρι.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!