GOSSIP

Γιατί οι Meghan & Harry άλλαξαν τα πλάνα τους για το μήνα του μέλιτος;

Πάνω από μια εβδομάδα έχει περάσει από τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έχουν ακόμα πάει στο ταξίδι για το μήνα του μέλιτος. Τι συμβαίνει;

Το νιόπαντρο ζευγάρι εξ αρχής είχε γίνει γνωστό πως δεν θα μπορούσε να φύγει αμέσως μετά το γάμο για τον μήνα του μέλιτος, καθώς είχαν πολλές υποχρεώσεις και έπρεπε να είναι παρόντες σε εκδηλώσεις του παλατιού, αλλά τελικά υπάρχει και άλλος λόγος που αυτό το ταξίδι καθυστερεί.


Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα μπορεί αρχικά να είχε γίνει γνωστό (από το περιοδικό Travel & Leisure) πως το ζευγάρι σκόπευε να περάσει το μήνα του μέλιτος σε πανάκριβο resort στη Ναμπίμπια της Αφρικής, αλλά αυτό το πλάνο άλλαξε.


Και ο λόγος για την αλλαγή ήταν ακριβώς το γεγονός πως αποκαλύφθηκε ο προορισμός. Μετά τη φρενίτιδα που έχει προκαλέσει ο πριγκιπικός γάμος, το παλάτι πασχίζει να κρατήσει κρυφό από τα media το νέο προορισμό που έχουν επιλέξει ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ για το γαμήλιο ταξίδι τους.


Ο Omid Scobie, που ασχολείται με το ρεπορτάζ για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας εδώ και χρόνια, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, πως κάθε προορισμός που αποκαλύπτεται στα media, αμέσως αποκλείεται από το προσωπικό που έχει αναλάβει την ασφάλεια του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του και έτσι τα πλάνα αλλάζουν διαρκώς. Ο Omid Scobie θυμίζει πως και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton μετά το γάμο τους το 2011 χρειάστηκε να αλλάξουν τουλάχιστον 2 φορές τον προορισμό του ταξιδιού τους για το μήνα του μέλιτος.


Ο ίδιος αναλυτής εκτιμά πως σίγουρα ο τελικός προορισμός που θα επιλέξει το ζευγάρι για το ρομαντικό του ταξίδι θα είναι στην Αφρική (αλλά όχι στη Ναμίμπια), καθώς και οι δυο έχουν ήδη κάνει αρκετά ταξίδια εκεί και έχουν συνδέσει την αφρικανική ήπειρο με στιγμές- ορόσημα στη σχέση τους, αλλά εκτιμά πως θα είναι κάπου κοντά σε θάλασσα και ίσως σε κάποιο νησί.


Ο ίδιος θεωρεί πως πιθανά το ζευγάρι να διαλέξει για τον μήνα του μέλιτος, ένα μέρος στο οποίο έχουν βρεθεί στο παρελθόν και ο William με την Kate (και άρα τους το έχουν προτείνει), όπως η Ζανζιβάρη και οι Σεϊχέλες. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!