GOSSIP

Που θα μείνουν οι Meghan και Harry μετά το γάμο τους; [εικόνες]

Ο Harry και η Meghan είναι πλέον ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και σύντομα αναμένεται να αποκτήσουν νέα κατοικία και υπάρχουν πολλά σενάρια για το ποια θα είναι αυτή.

Προς το παρόν το ζευγάρι μένει στο Nottingham Cottage (είναι γνωστό και ως Notts Cott) που βρίσκεται στην άκρη της έκτασης του παλατιού του Kensington και διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο αίθουσες υποδοχής, σαλόνι, μπάνιο και κουζίνα και είναι μάλλον μικρό για ένα Δούκα και μια Δούκισσα και σίγουρα θα είναι μικρό αν αποκτήσουν σύντομα παιδιά.
Πάντως εκεί έμεναν αρχικά και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton μετά το γάμο τους.



Τα βρετανικά media αναφέρουν πως οι Meghan & Harry πιθανά θα μένουν για μεγάλο διάστημα στο Luckington Court, ένα αρχοντικό που βρίσκεται κοντά στο Highgrove House (όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Harry) και το οποίο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως "εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την αγορά" μόλις ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του ζευγαριού. Να σημειωθεί πως σε αυτό το σπίτι έγιναν και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του 1995 "Περηφάνια & Προκατάληψη" (Pride & Prejudice από το ομώνυμο βιβλίο της Jane Austen) με τον Colin Firth!


Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή το ζευγάρι θα μετακομίσει και στο διαμέρισμα 1 στο παλάτι του Kensington, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο διαμέρισμα του William και της Kate και τώρα ανακαινίζεται.
Και μην σας ξεγελά η λέξη διαμέρισμα αφού μιλάμε για ένα τεράστιο οίκημα με 22 δωμάτια!


Τέλος εικάζεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να κάνει δώρο στο ζευγάρι και το York Cottage, που βρίσκεται στο αγαπημένο Sandringham estate της βασίλισσας στο Norfolk. Έτσι οι Meghan και Harry θα έχουν τη δική τους εξοχική κατοικία που επίσης θα βρίσκεται πολύ κοντά στο Anmer Hall που έχουν οι William και Kate.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!