GOSSIP

H Meghan και μετά το γάμο της θα πρέπει πάντα να υποκλίνεται στην Middleton

Μπορεί αμέσως μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle να έλαβε και επίσημα τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά μολονότι είναι Δούκισσα θα πρέπει να υποκλίνεται πάντα στη συνυφάδα της: τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton.

Γιατί μπορεί να είναι και οι δύο Δούκισσες, αλλά  ο σύζυγός της Kate προηγείται έναντι του Harry στη σειρά διαδοχής για το θρόνο και αυτό σημαίνει πως η Meghan είναι "κατώτερη" στην βασιλική ιεραρχία. Με βάση την ιεραρχία η Meghan θα πρέπει πάντα να υποκλίνεται μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της Φίλιππο, στους Κάρολο και Καμίλα και στους William και Kate


Επίσης όταν είναι μόνη της θα πρέπει να υποκλίνεται και σε όλους όσοι είναι εξ' αίματος και όχι εξ'αγχιστείας, μέλη της βασιλικής οικογένειας (όπως για παράδειγμα η πριγκίπισσα Άννα, που είναι κόρη της Ελισάβετ και θεία του Harry), αλλά όταν η Meghan συνοδεύεται από το σύζυγό της όλοι αυτοί (με εξαίρεση τους Ελισάβετ  Φίλιππο, Κάρολο, Καμίλα, William και Kate) θα πρέπει να υποκλίνονται στην Meghan αφού ο σύζυγός της Harry προηγείται στη βασιλική ιεραρχία. Περίεργα πράγματα!

Πάντως πολλές σχολιάζουν πως βρίσκουν πολύ αμήχανο το γεγονός πως η Meghan θα πρέπει να υποκλίνεται στη συνυφάδα της Kate, μολονότι οι δυο τους είναι φίλες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!