GOSSIP

Γιατί ο Tom Ford έγινε έξαλλος με την Amal Clooney; [εικόνες]

Έξαλλος έχει γίνει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Tom Ford με τη σύζυγο του George Clooney.

Σύμφωνα με πηγές της Page Six, ο διάσημος σχεδιαστής έχει θυμώσει με την Amal επειδή αθέτησε την συμφωνία τους στο πρόσφατο Met Gala της Νέας Υόρκης, όπου η Amal ήταν και οικοδέσποινα (μαζί με τη Rihanna και την Donatela Versace).


H Amal είχε συμφωνήσει να φορέσει στο κοσμικό γκαλά, μια μπορντό τουαλέτα που σχεδίασαν ο Tom Ford και η ομάδα του, η οποία θύμιζε βιτρό για να ταιριάζει με το θρησκευτικό θέμα του φετινού γκαλά.
Ωστόσο τελικά η Amal αποφάσισε να φορέσει στο κόκκινο χαλί μια δημιουργία με μπουστάκι - παντελόνι και τεράστια φλοράλ ουρά, του Βρετανού Richard Quinn.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Tom Ford τότε ζήτησε να μην φορέσει καθόλου το φόρεμά του η Amal, αφού δεν θα το έβαζε στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο η Amal αδιαφόρησε για τις εκκλήσεις του και φόρεσε το φόρεμά του το ίδιο βράδυ σε άλλο πάρτι και αυτό είναι που έκανε έξαλλο τον Ford που τονίζει πως το δικό του φόρεμα δεν μπορεί να είναι "δεύτερη" επιλογή και είχε εξ αρχής φτιαχτεί για το κόκκινο χαλί ενός συγκεκριμένου γκαλά (του μεγαλύτερου fashion gala του πλανήτη).


H Page Six αναφέρει δε πως τα καμώματα της Amal έχουν προκαλέσει μεγάλους μπελάδες και αμηχανία στο περιοδικό Vogue που προσπαθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, καθώς δημιουργίες του Ford φόρεσε η Amal και στην πρόσφατη φωτογράφηση της για το εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!