GOSSIP

Πως σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα το 10άρι που της έδωσε η Αλβανία;

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει από χθες το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα, μετά την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στη Eurovision της Λισαβόνας.

Η Ελένη όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος δήλωσε πως είναι πολύ κουρασμένη και κρυωμένη, αλλά δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.


Και μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα αφορούσε φυσικά και στο 12άρι της Αλβανίας που πήγε στην Ιταλία και το 10άρι που έδωσε η επιτροπή της χώρας στην συμμετοχή της Κύπρου. Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε ως εξής: "Μου έδωσε το 10άρι. Τι εννοείς; Ήμασταν τρεις Αλβανοί. Έπρεπε κάπως να μοιραστεί. Ο ένας θα πάρει 12άρι και ο άλλος 10άρι. Πατριωτικά έτσι; Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν είδα το 10άρι χάρηκα πάρα πολύ" είπε η Ελένη 


Kαι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης είπε: "Δεύτεροι, σχεδόν πρώτοι είμαστε με μικρή διαφορά. Συγγνώμη που μιλάω έτσι, αλλά είμαι κρυωμένη, οπότε καταλαβαίνετε πόσο έχω κουραστεί που ο οργανισμός μου σήμερα πια εξαντλήθηκε. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό. Ήταν μια υπέροχη, μοναδική εμπειρία. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Νομίζω κάθε φορά που λέω ευχαριστώ είναι λίγο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για όλο αυτό που έχει συμβεί. Το μικρότερο μέρος η Κύπρος να τα βάλει με το Ισραήλ, με ένα από τα πιο δυνατά κράτη και να είμαστε στήθος με στήθος. Είμαι πολύ υπερήφανη για την Κύπρο. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά όταν έφτασα στην Ελλάδα λέω αυτό που καταφέραμε ήταν πολύ… με ομαδική δουλειά, με υπέροχους συνεργάτες. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ανταμειφθήκαμε".



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!