GOSSIP

Ένα αναπάντεχο δώρο έλαβε η Ελένη Φουρέιρα και συγκινήθηκε [βίντεο]

Η Ελένη Φουρέιρα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για το αναπάντεχο δώρο που έλαβε από ένα δημοσιογράφο στη Λισσαβόνα. 

Ο λόγος για το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο που εδώ και πολλά χρόνια καλύπτει τη Eurovision για ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και λατρεύει το θεσμό και φυσικά αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Λισαβόνα.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος χάρισε στην Ελένη την ελληνική σημαία που κρατούσε από το 2005 και τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το «My Number One»! «Θέλω να στο δώσω σαν δώρο. Ξέρεις πόσο πολύ σε στηρίζω. Έφερε γούρι το 2005 και εύχομαι να φέρεις την πρώτη θέση στην Κύπρο», της είπε ο δημοσιογράφος.

«Μακάρι να σας κάνω περήφανους. Δεν ξέρω αν θα κάνω αυτό που έκανε η Έλενα, θα κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ», απάντησε η ίδια.

 

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος τόνισε: «Αυτή τη σημαία τη θεωρούσα πολύ γούρικη και ήθελα να τη δώσω στην Ελένη, γιατί είχε στεναχωρηθεί με κάποια μερίδα Ελλήνων που είχαν μιλήσει για αυτή λίγο πριν τη συμμετοχή της. Ήταν ένα δώρο καρδιάς και εύχομαι να της φέρει τύχη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!