GOSSIP

Η Khloe όχι μόνο δεν χώρισε αλλά βγήκε και ραντεβού με τον Tristan

Παρά τις φήμες και τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που ήθελαν τη λεχώνα Khloe Kardashian να έχει χωρίσει με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες τους, η διάσημη τηλεπερσόνα συνεχίζει να είναι μαζί με τον πατέρα του νεογέννητου παιδιού της.

Μάλιστα διαψεύδονται και οι φήμες που ήθελαν την Khloe να έχει πάρει το παιδί της και να έχει εγκαταλείψει τον Tristan και να ζει μόνη της στην Αριζόνα.


Η Khloe παραμένει στο Cleveland όπου βρίσκεται ο Tristan λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων για την ομάδα του και μάλιστα οι δυο τους δείχνουν να κάνουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτε.
Και απόδειξη για αυτό αποτελεί το νέο βίντεο που δημοσιεύει το ΤΜΖ και δείχνει το διάσημο ζευγάρι να έχει βγει για δείπνο παρέα με φίλους και όλα δείχνουν μια χαρά.


Και μπορεί η μαμά της Khloe, η διαβόητη Kris Jenner, αλλά και οι αδελφές της (και ειδικά η Kim Kardashian) να έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις πως αυτό που έκανε ο Tristan είναι απαράδεκτο και ασυγχώρητο, αλλά η Khloe μάλλον τον έχει συγχωρέσει.


Θυμίζουμε πως λίγο πριν γεννήσει η Khloe την πρώτη κόρη της, είχε αποκαλυφθεί πως ο Tristan την απατούσε το διάστημα που αυτή ήταν έγκυος.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!