GOSSIP

Χωρίζει η Kim Kardashian με τον Kanye West;

Τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τη διασημότερη τηλεπερσόνα του κόσμου να χωρίζει με τον διάσημο ράπερ σύζυγό της. Τι όμως πραγματικά συμβαίνει;

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Kim έχει κουραστεί με την συμπεριφορά του Kanye ο οποίος τον τελευταίο καιρό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ειδικά μετά τις δηλώσεις του σε συνέντευξη όπου αφού εξέφρασε ξανά τη στήριξή του στον Donald Trump έκανε τη δήλωση πως θεωρεί πως τα 400 χρόνιας δουλείας (των μαύρων) ήταν επιλογή τους! 
Αυτή η δήλωση που θεωρήθηκε απαράδεκτη από πολλούς σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο διάσημος ράπερ τις τελευταίες μέρες μέσω social media είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά (μάλιστα δημοσίευε και εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού του κάτι που φάνηκε να εκνευρίζει την Kim) έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν πως ο γάμος του με την Kim οδεύει προς το τέλος.

«Η Kim μιλάει με δικηγόρους, προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της. Ο Kanye συμπεριφέρεται πολύ απρόβλεπτα, τα πράγματα έχουν πάρει τόσο άσχημη τροπή που πλέον κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό Life&Style.

Το εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού έχει ως πρώτο θέμα το διαζύγιο της reality star με τον rapper, ενώ και εδώ αναφέρονται τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η Kim βρίσκεται σε απόγνωση και το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί μία ώρα αρχύτερα από αυτό το «βασανιστήριο». Η μητέρα της και μάνατζερ ωστόσο Kris Jenner, την παρακαλεί να ξανασκεφτεί το όλο θέμα πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση.

Θυμίζουμε πως πριν από ένα χρόνο ο Kanye είχε ξανά αλλοπρόσαλλη και προκλητική συμπεριφορά και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μετά το τελευταίο ξέσπασπά του έχει φύγει από το Λος Άντζελες και έχει πάει μόνος του στο Γουαϊόμινγκ για να ολοκληρώσει το νέο του δίσκο. ενισχύοντας τις φήμες για χωρισμό.

Ωστόσο το E! (όπου προβάλλεται και το ριάλιτι των Kardashians) με νέο δημοσίευμα διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού και αναφέρει πως η Kim συνεχίζει να στηρίζει το σύζυγό της σε κάθε του επιλογή και πως υπάρχει πολλή κατανόηση μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!