GOSSIP

Mια πόζα της Emily από τα μαθητικά της χρόνια έβαλε φωτιές στο Instagram

Στα 26 της χρόνια η Emily Ratajkowski έχει καταφέρει να είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου, έχει αποκτήσει δικό της brand με μαγιό, έχει παίξει σε σημαντικά φιλμ και πρόσφατα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Sebastian Bear-McClard.

Kαι μολονότι η Emily είναι νιόπαντρη, συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να μοιράζει εγκεφαλικά μέσω Instagram στους πάνω από 17,5 εκατομμύρια followers της, αναρτώντας διαρκώς προκλητικές πόζες της (στο προφίλ της υπάρχουν αναρίθμητες τόπλες και σέξι πόζες και κάποιες πρόσφατες τις έχει τραβήξει ο σύζυγός της).


Όμως πρόσφατα η Emily Ratajkowski αποφάσισε να κάνει ένα flash back και ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της που τη δείχνει να είναι μαθήτρια στην 6η Δημοτικού.


Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε σοκ στους φαν της, καθώς κανείς δεν πιστεύει πως η Emily σε ηλικία 11 έως 12 ετών έδειχνε τόσο... γυναίκα, αφού στη συγκεκριμένη πόζα η μικρή Emily μοιάζει να έχει ήδη σχηματίσει στήθος.


Αυτή η πόζα έχει προκαλέσει εκατοντάδες ανάρμοστα σχόλια και αρκετοί έσπευσαν να απαντήσουν σε όσους σχολιάζουν πως η Emily ακόμα και σε αυτή την ηλικία δείχνει σέξι, με το να τους θυμίσουν πως αυτό που κάνουν δεν απέχει πολύ από τη παιδεραστία!
 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Apr 30, 2018 at 12:32pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!