GOSSIP

Τελικά η Khloe δεν έχει χωρίσει με τον Tristan παρά τις απιστίες του

Παρά τις φήμες πως η Khloe Kardashian έχει εγκαταλείψει τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Tsistan Thompson και μεγαλώνει μόνη της την μικρούλα True, όλα δείχνουν πως η τηλεπερσόνα δεν έχει χωρίσει.

Λίγο πριν γεννήσει η Khloe Kardashian πλήθος δημοσιευμάτων και αποκαλυπτικών βίντεο έδειχναν πως ο διάσημος μπασκετμπολίστας Tristan Thompson την είχε επανειλημμένα απατήσει ενώ αυτή ήταν έγκυος με το παιδί του.


Και μερίδα του Τύπου ανέφερε πως η Khloe έχει γίνει έξαλλη μαζί του και πως πήρε τη νεογέννητη κορούλα της True και μετακόμισε σε άλλο σπίτι γιατί δεν θέλει να τον βλέπει.


Τώρα νέο δημοσίευμα του Us Weekly επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο της Khloe που αναφέρει πως η Khloe μένει ακόμα στο Clevelant ώστε να μπορεί ο Tristan να βλέπει το παιδί του και πως σε αυτή τη φάση της ζωής της δεν είναι έτοιμη ακόμα για να πάρει αποφάσεις για τη σχέση της με τον Tristan, αλλά τυπικά δεν έχει χωρίσει. 


"Η ίδια και μόνο η ίδια θα αποφασίσει τι θα γίνει με τη σχέση τους. Δεν τον έχει ξεγράψει αλλά δεν μπορεί τώρα να εστιάσει στη σχέση τους. Όποτε βρίσκονται τα πάντα αφορούν το παιδί" αναφέρει μεταξύ άλλων η πηγή.
 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!