GOSSIP

O The Rock έγινε ξανά μπαμπάς και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

Γεννητούρια είχαμε χθες στη Βρετανία με την άφιξη του τρίτου παιδιού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, γεννητούρια είχαμε την ίδια μέρα και στο Χόλιγουντ.

Ο διάσημος ηθοποιός Dwayne Johnson, ο γνωστό The Rock έγινε ξανά μπαμπάς και το ανακοίνωσε τους εκατομμύρια φαν του μέσω social media ανεβάζοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία.


Ο 45χρονος σταρ έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη (την 16χρονη Simone) από προηγούμενη σχέση του με την παραγωγό Dany Garcia και πριν από 2 χρόνια απέκτησε μια δεύτερη κόρη με την νυν σύντροφό του, την τραγουδίστρια  Lauren Hashian. Και τώρα απέκτησε και μια τρίτη κορούλα με την Lauren και είναι και οι δυο τους πανευτυχείς.


Το όνομα της μικρούλας είναι Tiana Gia και ο γιγαντόσωμος Dwayne την έσφιξε με αγάπη στην αγκαλιά του και ανέβασε στο Instagram μια πόζα με το νεογέννητο κοριτσάκι να ακουμπά πάνω στο γυμνό στέρνο του με τα τατουάζ, δήλωσε πως νιώθει ευλογημένος και περήφανος που έφερε στον κόσμο ένα ακόμη γερό κορίτσι και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους φαν του.


 

 

A post shared by therock (@therock) on Apr 23, 2018 at 10:52am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!